PCBO > Algemeen
Algemeen

Scholen PCBO

De Stichting voor Protestants Christelijk Basisonderwijs voor Amersfoort omvat 12 basisscholen en 1 school voor speciaal basisonderwijs. Enkele scholen zijn op meer locaties gehuisvest.

Missie

De Stichting PCBO Amersfoort e.o. wil kinderen op de scholen vanuit de christelijke inspiratie, en met respect voor het unieke van ieder kind, uitdagen zich veelzijdig en optimaal te ontwikkelen. Wij willen dat kinderen hun eigen verantwoordelijkheid nemen en zelfstandig, kritisch en respectvol leren samen te leven. Op onze scholen is aandacht voor elkaar en worden onze medewerkers uitgedaagd zich verder te ontwikkelen in hun professionaliteit.

Open Dag Basisscholen Amersfoort 9 maart

Gezamenlijke open dag basisscholen

Een basisschool kiezen voor uw kind? Leuk om te doen maar ook spannend! Hoe kies je de goede school en waar zitten de verschillen? Om het ouders makkelijker te maken houden veel basisscholen in Amersfoort op vrijdag 9 maart een open ochtend. U krijgt informatie en bent welkom om de school in bedrijf te zien. Zo kunt u zelf ervaren welke sfeer er hangt en waar de school voor staat. Alle scholen van de besturen Meerkring, PCBO, KPOA en HAAL doen mee. U kunt terecht van 8.30 uur tot 11.30 uur.


Zie de websites van de scholen die u kunt vinden via de Pagina Scholen 

 Vacatures   Algemeen   Scholen   Personeel   Directie   Links   Contact 
 Organisatie   Geschiedenis   Beleid   Medezeggenschap   Voor ouders