Vacatures

Gecertificeerde taalcoördinatoren: gefeliciteerd!

 In Nieuws

We vieren een bijzondere mijlpaal op 18 juni; maar liefst negen collega’s ronden de post-hbo-opleiding Taalcoördinator af. Deze intensieve opleiding, georganiseerd door PCBO Amersfoort, heeft hen uitgerust met diepgaande kennis en vaardigheden op het gebied van taalbeleid en taalonderwijs.

Met trots kijken we terug op hun harde werk en inzet. Door interactieve sessies en intervisiegroepen hebben zij geleerd om effectieve taalbeleidsplannen te ontwikkelen en vernieuwingen in het taalonderwijs door te voeren. Onze taalcoördinatoren zijn nu klaar om hun teams te inspireren en te ondersteunen bij deze veranderingen.

Erik van Lingen, college van bestuur: ‘Wéér een stap in de goede richting naar het optimaliseren van Goed en kansrijk onderwijs voor onze leerlingen.’

Een speciale dank aan Maria Streefkerk, docent bij Windesheim, voor haar deskundige en gedreven begeleiding gedurende deze reis. We zijn ervan overtuigd dat onze collega’s als gecertificeerde taalcoördinatoren een blijvende impact zullen hebben op het taalonderwijs binnen onze scholen.

Gefeliciteerd met jullie prestatie en veel succes in de toekomst!

School-overstijgend netwerk taalonderwijs

Als vervolg op deze opleiding start na de zomervakantie ons Netwerk Taalcoördinatoren waarin samen wordt gewerkt en geleerd om op alle scholen meer kwaliteit toe te voegen aan het taalonderwijs op alle scholen van PCBO Amersfoort.