Vacatures

Meet & Greet 28 november bij Kon-Tiki in Vathorst

 In Nieuws

PCBO Amersfoort is op zoek naar nieuwsgierige en gedreven leerkrachten. Wil jij met ons kennismaken? Bezoek dan onze Meet & Greet! Deze keer ontmoeten we je graag in de wijk Vathorst.

Bij onze Meet & Greets maak je op een ontspannen en informele manier kennis met onze organisatie. Onder het genot van een hapje en drankje ontmoet je onze inspirerende directeuren en betrokken collega’s. Ontdek wat onze scholen uniek maakt en hoe jij kunt bijdragen aan toekomstgericht onderwijs.

PCBO Amersfoort, bestaat uit 12 basisscholen en 1 school voor speciaal basisonderwijs. Wij bieden met 350 toegewijde collega’s onderwijs aan 3400 leerlingen. Of je nu kiest voor een kleine of grote school, we delen het streven naar samenwerking en leren, met ruimte, lef en verantwoording als belangrijke waarden.

Waar voel jij je het meest op je plek?
Wij dagen onze medewerkers uit zich veelzijdig en optimaal te ontwikkelen. Op onze scholen hebben wij veel aandacht voor elkaar. Je wordt als onderwijsprofessional uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Wij vinden het belangrijk dat je tot je recht komt.

Ben je erbij?
We zien je graag van 16:30 uur tot 18:00 uur tijdens onze Meet & Greet. Je bent van harte welkom!

Meet & Greet, 28 november 2023

Kon-Tiki,  Oceaan 6, 3825 WC Amersfoort

Aanmelden kan via dit formulier