Vacatures

Ben jij leerkracht en op zoek naar een nieuwe uitdaging?

 In Nieuws

PCBO Amersfoort is op zoek naar enthousiaste en gedreven leerkrachten. Ben jij toe aan een stap? Kom dan eens bij ons langs!

12 basisscholen en 1 school voor speciaal basisonderwijs: Met zo’n 350 collega’s geven wij onderwijs aan ongeveer 3400 leerlingen. We hebben kleinere scholen en ook grotere scholen. Ieder met zijn eigen ontwikkelthema’s waar we samen leren. Waar ben jij het meest op je plek?

Wij dagen onze leerlingen en onze medewerkers uit zich veelzijdig en optimaal te ontwikkelen. Op onze scholen hebben wij veel aandacht voor elkaar en word jij als onderwijsprofessional uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. We vinden het belangrijk dat je tot je recht komt. We bieden je een inwerktraject en goede begeleiding.

Ben je erbij?

Op woensdag 23 november ben je van harte welkom om kennis te maken met ons. Bij De Wonderboom in Amersfoort. We vertellen je graag meer over PCBO Amersfoort. Ontmoet onze schooldirecteuren en toekomstige collega’s in een ontspannen sfeer met een hapje en een drankje.  We zien je graag van 17:00 uur tot 19:00 uur.

 

Aanmelden kan via dit formulier

Meet & Greet, 23 november, 17:00 – 19:00 uur

Basisschool de Wonderboom, Waterkers 1, 3824 EH Amersfoort