Vacatures
nieuws

Nieuws

Ben jij leerkracht en op zoek naar een nieuwe uitdaging?

PCBO Amersfoort is op zoek naar enthousiaste en gedreven leerkrachten. Ben jij toe aan een stap? Kom dan eens bij ons langs!

Jaarverslag 2021

Graag bieden we u dit Jaarverslag 2021 (pdf) van Stichting voor Protestants Christelijk Basisonderwijs Amersfoort aan. Hiermee legt het bevoegd gezag; bestuur en toezicht, verantwoording af aan haar belanghebbenden, de omgeving en de rijksoverheid. 

Nieuwe directeur van ’t Anker: Erik Pots

Vorig schooljaar startte Erik Pots als directeur van ’t Anker. Wat hem speciaal aanspreekt is het unit-onderwijs én de bijzondere plek die ‘groen’ inneemt bij deze school.

Vakantie-academie en Rekenboost 2022 weer een groot succes!

In de afgelopen zomervakantie is in Amersfoort weer de Vakantie-academie en de Rekenboost voor een flinke groep kinderen georganiseerd door stichting ABC Amersfoort.

Internationalisering van het onderwijs in Amersfoort

Erik van Lingen blikt terug op de inspiratieavond over Internationalisering op 18 mei. De avond werd georganiseerd door vier Amersfoortse schoolbesturen. 

Hoe ziet de school er in de toekomst uit

De leerlingen onze p.c.-basisschool de Windroos hebben deze vraag samen met leerlingen van Wijde Wereld (Meerking), de Kinderhof (KPOA) en Pallas Athene (Monton) beantwoord. Dit zorgde voor leuke en mooie gesprekken!