Vacatures
nieuws

Nieuws

Informatiebijeenkomst Zij-instroom

Op woensdag 6 september organiseert PCBO Amersfoort een informatiebijeenkomst voor iedereen die overweegt om voor de klas te willen staan.

Het jaar 2022 in het kort

Op 22 mei 2023 heeft onze Raad van Toezicht ons jaarverslag 2022 goedgekeurd. Voor de mensen die graag in 1 oogopslag willen zien wat wij in 2022 hebben gedaan en waar we nog mee bezig zijn, is er nu PCBO Amersfoort 2022 in het kort. Neem snel een kijkje door op deze link te klikken: […]

Leerlingen dragen bij aan strategie

Donderdag 29 juni verwelkomden we enkele leerlingenraden op ons bestuurskantoor in Leusden. In een interactieve bijeenkomst droegen de leerlingen bij aan de nieuwe strategische koers van PCBO Amersfoort.

I-Coaches ronden hun opleidingstraject af!

Met het succesvol afronden van dit opleidingstraject zijn de I-Coaches volledig uitgerust om ook het komende schooljaar succesvol aan de slag te gaan en de implementatie van digitale geletterdheid verder te verbreden.

Amersfoort voor Kinderen: nieuwe website met alle onderwijsmogelijkheden in Amersfoort

PERSBERICHT – Vandaag kondigt het Interbestuurlijk Overleg Amersfoort, kortweg IBO Amersfoort, met trots de lancering aan van een nieuwe website gericht op ouders en verzorgers: Amersfoort voor Kinderen. 

Meet & Greet 12 juni bij PWA Randenbroek

PCBO Amersfoort is op zoek naar nieuwsgierige en gedreven leerkrachten. Wil jij met ons kennismaken? Bezoek dan onze Meet & Greets!

Meer nieuws leest u in ons Nieuwsarchief.