Vacatures
1-nieuws

Nieuws

Meet& Greet: dinsdag 19 maart 2024 bij de Parkschool en Koningin Wilhelminaschool

PCBO Amersfoort is op zoek naar nieuwsgierige en gedreven leerkrachten. Wil jij met ons kennismaken? Bezoek dan onze Meet & Greets!

Gezocht: lid voor onze Raad van Toezicht!

PCBO Amersfoort zoekt een lid Raad van Toezicht met een financieel-bedrijfskundig profiel. De Stichting Protestants-Christelijk Basisonderwijs Amersfoort (PCBO Amersfoort) daagt kinderen uit zich veelzijdig en optimaal te ontwikkelen. De kernwaarden Ruimte, Lef en Verbinding inspireren ons om deze ambitie te realiseren.

‘Wat hebben wij veel toppers in dienst!’

Onze Meet & Greet in januari was weer een groot succes. We spraken met veel geïnteresseerde en bevlogen onderwijsprofessionals.

Nieuw Koersplan 2024-2028

Laat je zien en weet je gezien, jij mag tot je recht komen. Met veel plezier kunnen we melden: we gaan starten met onze nieuwe koers!

Amersfoort brengt duidelijkheid in aanmelden basisschool met vriendelijke animatie

Uit een onderzoek van het Kenniscentrum Gemengde Scholen is afgelopen zomer naar voren gekomen dat informatie over hoe je een kind moet aanmelden voor de basisschool in Amersfoort nog duidelijker kan.

Vindingrijke professionals gezocht

Personeelstekorten in het onderwijs zijn een probleem, en ook bij PCBO Amersfoort is de trend merkbaar. Om deze uitdaging op een vernieuwende manier aan te pakken, hebben wij besloten dit najaar een wervingsactie te lanceren.

Meer nieuws leest u in ons Nieuwsarchief.