Vacatures

Vindingrijke professionals gezocht

 In Nieuws

Personeelstekorten in het onderwijs zijn een probleem, en ook bij PCBO Amersfoort is de trend merkbaar. Om deze uitdaging op een vernieuwende manier aan te pakken, hebben wij besloten dit najaar een wervingsactie te lanceren.

Op 5 oktober onthulde PCBO Amersfoort tijdens de Dag van de Onderwijsprofessional dat eigen medewerkers te zien zijn in deze campagne. Op de posters zie je een aantal van onze collega’s schitteren. Wij zoeken ‘Vindingrijke professionals’ met een sterk gevoel voor wat elke leerling nodig heeft.

We zoeken teamspelers die onze kernwaarden omarmen: ruimte, lef, en verbinding

In de campagne van PCBO Amersfoort weerspiegelen de kernwaarden ruimte, lef en verbinding. Deze laten kandidaten zien dat werken bij PCBO Amersfoort niet alleen een baan is, maar een kans om deel uit te maken van een gemeenschap die zich inzet voor de groei en ontwikkeling van elke leerling én elke medewerker.

Vindingrijke professionals?

Ja! Vindingrijke professionals. Vindingrijk-zijn is het vermogen om leergierig, ondernemend, uitdagend en ambitieus te zijn. Het omvat gevarieerde, vooruitstrevende, gedreven en kritische denkwijzen, gekoppeld aan innovatief en intelligent handelen. Dit is een hele mond vol. In onze campagne ziet dit er zo uit:

Vindingrijk is een eigenschap die PCBO Amersfoort zoekt in nieuwe collega’s. Ontwikkeling, nieuwsgierigheid, een verschil willen maken en meedenken. Bij ons staat dit centraal. Vindingrijkheid weerspiegelt de eigenwaarde van PCBO Amersfoort als een welwillende, vooruitstrevende en stimulerende werkgever die voortdurend in beweging is en proactief handelt.

We werken samen

PCBO Amersfoort plaatst teamwork in het middelpunt van alles wat we doen. We geloven sterk in de kracht van samenwerken en hechten grote waarde aan medewerkers met diverse achtergronden, omdat we ervan overtuigd zijn dat dit één van de sleutels is voor ons succes. In onze organisatie is iedereen benaderbaar. Dat betekent dat medewerkers elkaar gemakkelijk kunnen vinden en elkaar ondersteunen en inspireren.

We moedigen sollicitanten aan om deel uit te maken van ons team en bij te dragen aan onze gedeelde visie: Jij mag tot je recht komen!

https://vacatures.pcboamersfoort.nl