Vacatures
drieluik-amc-website-2

Collega’s vertellen

Jarno van Dijk, senior leerkracht bij sbo Koningin Wilhelminaschool

In dit inspirerende interview deelt Jarno van Dijk zijn enthousiaste ervaringen en verhalen over het onderwijs, zijn leukste persoonlijke herinnering aan zijn eigen schooltijd en de waarde van ruimte voor ontwikkeling. Hij reflecteert op zijn opleiding en coaching trajecten, benadrukt het belang van contextuele leerlingbegeleiding, en deelt inzichten over de cruciale balans in de driehoeksrelatie tussen ouders, leerlingen en school. Zijn tip voor collega’s? Blijf jezelf ontwikkelen!

Linda Kroeze, leerkracht bij ’t Anker

Onze collega Linda Kroeze werd op 5 april 2022 verkozen tot buitenlesdag-leerkracht van het jaar ? voor de provincie Utrecht. Wij zijn ontzettend trots en blij met het geweldige onderwijs wat er op het groene schoolplein van ’t Anker gerealiseerd wordt. Ben je opzoek naar inspiratie? Volg dan Linda haar updates via @hetgroeneschoolplein op Instagram.

Mirjam van der Geijs, directeur van de Bolster

Erik Pots, directeur van ’t Anker

Esther van den Barg, zij-instromer

In november 2021 is aspirant-leerkracht Esther van den Barg gestart bij p.c.-basisschool Kon-Tiki als zij-instromer. Esther houdt ons op de hoogte via haar LinkedIn-profiel. Regelmatig geeft ze op enthousiaste wijze een inkijkje in haar werkleven. Esther (en wij natuurlijk ook!) hopen met deze verhalen nog meer mensen te inspireren voor het prachtige onderwijsvak!

Ben jij die vindingrijke professional?

Kom eens praten!