Vacatures

I-Coaches ronden hun opleidingstraject af!

 In Nieuws
Met het succesvol afronden van dit opleidingstraject zijn de I-Coaches volledig uitgerust om ook het komende schooljaar succesvol aan de slag te gaan en de implementatie van digitale geletterdheid verder te verbreden.

Donderdag 22 juni hebben onze enthousiaste I-Coaches hun tweejarige interne opleidingstraject afgesloten. Het opleidingstraject heeft hen voorzien van de nodige kennis, vaardigheden en tools om hun collega’s te ondersteunen bij het integreren van digitale geletterdheid in het curriculum.

Als afsluiting ontvingen de I-Coaches het certificaat “Specialist Digitale Geletterdheid PCBO Amersfoort”. Met dit certificaat ronden zij een tweejarige interne opleiding af die hen is aangeboden door PCBO Amersfoort. De I-Coaches hebben de ruimte, tijd en faciliteiten gekregen om zich optimaal te ontwikkelen om de gezamenlijke taak om de basisvaardigheid digitale geletterdheid in het huidige aanbod te integreren zo succesvol mogelijk te begeleiden.

We willen alle I-Coaches van harte feliciteren met deze mijlpaal, we zijn erg blij met jullie!

Tijdens de bijeenkomst was er een projectmarkt georganiseerd. De projectmarkt bood de I-Coaches de gelegenheid om hun aanpak te laten zien en te delen met collega’s. Tijdens de bijeenkomst werden verschillende projecten gepresenteerd, waaruit creativiteit en begrip van digitale geletterdheid duidelijk naar voren kwam. Van het ontwikkelen van mediawijsheid tot het bevorderen van computervaardigheden: de I-Coaches lieten zien hoe ze digitale geletterdheid in hun lessen hebben verwerkt. 

De I-Coaches zullen fungeren als waardevolle bronnen en experts binnen hun scholen, waar ze als adviseurs en coaches zullen optreden om andere leraren te begeleiden bij het integreren van digitale geletterdheid in hun eigen lessen. Door hun inzet en inspiratie zullen zij een positieve impact hebben op de leerervaring van onze leerlingen en bijdragen hen voor te bereiden op een toekomst die steeds meer digitale vaardigheden vereist.

Met het succesvol afronden van het opleidingstraject en de inspirerende projectmarkt heeft het I-Coach netwerk en PCBO Amersfoort als geheel een belangrijke mijlpaal bereikt in de bevordering van digitale geletterdheid binnen ons onderwijs. Het enthousiasme en de vastberadenheid van de I-Coaches vormen een veelbelovend teken voor de toekomst, waarin digitale geletterdheid een integraal onderdeel zal blijven van het onderwijslandschap en het aanbod binnen PCBO Amersfoort.