Vacatures

Word leerkracht bij PCBO Amersfoort

 In Nieuws

PCBO Amersfoort is op zoek naar nieuwsgierige en gedreven leerkrachten. Wil jij met ons kennismaken? Bezoek dan onze Meet & Greets!

Tijdens onze Meet & Greets maak je op een aangename wijze kennis met onze organisatie. In een ontspannen sfeer, vergezeld van een hapje en een drankje, ontmoet je onze directeuren en collega’s. We vertellen je graag wat onze scholen zo bijzonder maakt en wat de meerwaarde is als je bij ons komt werken.

PCBO Amersfoort bestaat uit 12 basisscholen en 1 school voor speciaal basisonderwijs. Wij maken met 350 collega’s onderwijs voor 3400 leerlingen. We hebben kleine en grote scholen en onderscheiden ons op verschillende thema’s. Wat we gemeen hebben is dat we graag samen werken en leren met lef, ruimte en verantwoording.

Waar voel jij je het meest op je plek?

Wij dagen onze medewerkers uit zich veelzijdig en optimaal te ontwikkelen. Op onze scholen hebben wij veel aandacht voor elkaar. Je wordt als onderwijsprofessional uitgedaagd om het beste uit jezelf te halen. Wij vinden het belangrijk dat je tot je recht komt.

Ben je erbij?

We zien je graag van 16:30 uur tot 18:00 uur tijdens onze Meet & Greets in april en mei. Je bent van harte welkom!

Meet & Greet, 11 april 2023

Prins Willem Alexanderschool, locatie Randenbroek. Weberstraat 5, 3816 VA Amersfoort

Meet & Greet, 10 mei 2023

De Zonnewijzer, Trombonestraat 62, 3822 CH Amersfoort

Aanmelden kan via dit formulier