Vacatures
header-pcbo-amersfoort

Webinar

Hoe kom je als gezin de corona-periode door?
15 april 2020, 20.30 – 21.30 u

Het is een pittige tijd. Er komt als ouders veel op ons af. We hebben deze weken als gezin intensief met elkaar te maken. We moeten ons eigen (thuis)werk zien te verenigen met de begeleiding van het schoolwerk van de kinderen en de kinderen fulltime om ons heen. We hebben onze eigen zorgen, onzekerheden en emoties, maar zien ook die van de kinderen.

Dat levert veel vragen op:

  • Hoe begeleiden we kinderen zo goed mogelijk in deze Coronatijd?
  • Wat bespreek je wel en niet?
  • Hoe help je ze bij hun angsten en vragen, en andere emoties?
  • Hoe komen we de dagen zo goed mogelijk door?
  • Hoe zorg je voor een goede dagindeling?
  • Hoe zorgen we als ouders dat we zelf overeind blijven, en onze spanningen niet op de kinderen richten?
  • En hoe zorgen we ervoor dat de stap terug naar het normale leven zo makkelijk mogelijk verloopt?

In dit webinar helpt kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve jullie op weg met antwoorden en ideeën voor al deze dilemma’s. Samen kijken we naast de enorme uitdagingen waar we voor staan ook naar de kansen die dit alles meebrengt voor je gezin!

Meer informatie over het webinar

Wie geeft dit webinar?
Dit webinar wordt gegeven door Tischa Neve, kinderpsycholoog en opvoedkundige. Je kunt Tischa kennen van het tv-programma Schatjes, van Psychologie Magazine of van een van haar boeken over opvoeden. Tischa gelooft dat iedereen kan opvoeden, al voelt dat misschien niet altijd zo in de dagelijkse praktijk en hectiek. Daarom geeft Tischa ouders graag hulp en inspiratie, want opvoeden en ouder zijn is best een pittige klus. Tischa werkt vanuit een oplossingsgerichte benadering en vanuit verbinding met je kind.

Aangeboden door
Dit webinar wordt je aangeboden door PCBO Amesfoort.

Deelname is gratis. Door te klikken op ‘Nu aanmelden’ (of op de link) kom je in het registratieformulier en ontvang je alle informatie per e-mail.

Vooraf aanmelden
Om deel te nemen aan het webinar, moet je je van te voren aanmelden. Je ontvangt dan een inlogcode voor de live webinar. Je krijgt nog een aantal reminders tegen de tijd dat het webinar bijna is.

Nadat een webinar is geweest, kun je deze nog een maand lang terugkijken.

Veel gestelde vragen

Wat is een webinar?
Bij een webinar kun je als ouders op een afgesproken dag en tijd vanuit huis via internet inloggen op een live video/chatsessie over een bepaald onderwerp. Jij ziet hen, zij zien jou niet.

Wat heb ik nodig voor een webinar?
Een computer of tablet met een stabiele internetverbinding en geluid. En een lekker kopje koffie of thee misschien ;-). Inloggen doe je via Google Chrome.

Werkt een webinar ook op mijn telefoon of tablet?
Ja, het werkt wel. Ons advies is echter om een computer te gebruiken om van alle functionaliteiten gebruik te kunnen maken.

Hoe kan ik me aanmelden?
Door te klikken op de aanmeldlink/knop.

Mocht je uiteindelijk toch niet kunnen deelnemen op het tijdstip van de webinar, geen probleem, schrijf je dan toch in, je ontvangt na afloop van het webinar een linkje waarmee je hem terug kunt kijken!

Wat als ik deze datum niet kan?
Geen probleem, schrijf je dan toch in, je ontvangt na afloop van het webinar een linkje waarmee je hem nog terug kunt kijken!

Schrijf je nu
gratis in voor
het webinar!