Vacatures

Amersfoort is hét middelpunt van de Nationale Onderwijsweek

 In Nieuws

Amersfoort is Nationale Onderwijsstad 2021-2022 en daarmee hét middelpunt van de Nationale Onderwijsweek van 4 tot en met 8 oktober 2021. Kansengelijkheid en werken in het onderwijs zijn speerpunten.

Het thema van deze week is ‘Samen voor de toekomst’. In een breed programma worden vele inspirerende workshops, boeiende kennissessies en uitdagende activiteiten aangeboden. Alle leerkrachten en docenten kunnen hieraan deelnemen!

Samen voor de toekomst

Het thema ‘Samen voor de toekomst’ komt niet uit de lucht vallen. Eén van de belangrijkste redenen dat Amersfoort de titel Nationale Onderwijsstad mag dragen is de goede samenwerking in en om het onderwijs in de stad. In deze week komen o.a. de thema’s gelijke kansen (speerpunt!), werken in het onderwijs, onderwijs en arbeidsmarkt, toekomst van het onderwijs en ruimte voor talent aan bod.

Bekijk het volledige programma en meld je aan via: 
https://www.nationaleonderwijsweek.nl/programma-now2021

Talent Event Onderwijsweek 2021

Naast de goede samenwerking in onze stad telt Amersfoort heel veel goede scholen waar het fijn werken is. Ook wij zijn op zoek naar nieuwe collega’s en daarom organiseren we samen een oriëntatieprogramma voor mensen die geïnteresseerd zijn in het onderwijs.

Overweeg je leraar te worden? Samen met de lerarenopleidingen organiseren we op 6 oktober van 19.00-21.15 uur het talentevent ‘Kei voor de Klas’, speciaal voor de regio Amersfoort. Deze bijeenkomst is voor iedereen die zich wil informeren, oriënteren en laten inspireren over hoe prachtig en waardevol werken in het onderwijs is. De dag erna kun je ook meelopen op verschillende scholen.

OPEN DAG op de scholen

Op welke school zie jij je kind zich de komende jaren optimaal ontwikkelen?
Wil je komen sfeerproeven op een van onze scholen? Wees welkom op onze open dag!