Vacatures

Een goede kerst en een gezond en hoopvol 2021

 In Nieuws

De kerstvakantie breekt aan en we gaan bijna dit wonderlijke en bizarre jaar 2020 afsluiten. Een jaar dat gevoelsmatig in februari/maart begon toen de coronapandemie ook ons land bereikte. Inmiddels gaan we in het onderwijs weer naar afstandsonderwijs over.

Als onderwijsprofessionals mogen we trots en tevreden zijn. Met elkaar hebben we in Amersfoort en Eemland unieke dingen klaargespeeld: de snelle overgang naar afstandsonderwijs, zomerweken vol met zinvolle extra activiteiten, inhaalprogramma’s op scholen voor een deel van onze leerlingen en de wisselingen tussen onderwijs op school en dan weer afstandsonderwijs. Hierbij hebben we alle leerlingen in beeld gehouden. En dat gaan we nu weer doen.

We gaan in kleine kring vakantie houden, kerst vieren en aan een nieuw jaar beginnen. We danken iedereen voor de samenwerking in het afgelopen jaar en we zien uit naar de blijvende verbinding in het nieuwe jaar.

Het is goed om de komende weken even rust en afstand te nemen. Juist nu krijgt het kerstverhaal, dat vertelt dat licht weer zal doorbreken, een extra dimensie. In deze spannende tijd, waarin velen met verlies of onzekerheid te maken hebben, is er grote behoefte aan uitzicht. Deze donkere periode is het moment om elkaar aandacht te geven en verhalen te vertellen. Verhalen over hoop die ons eraan herinneren dat het goede zal overwinnen.

Wij wensen iedereen een goede kerst en een gezond en hoopvol 2021!

Marie-Elle Bakker & Erik van Lingen,

College van Bestuur