Vacatures

Ook groep 7 en 8 weer volledig naar school

 In Nieuws

Wij hebben besloten om na de voorjaarsvakantie alle basisschool kinderen weer in volledige groepen hele dagen onderwijs te bieden.

De volledige openstelling geldt voor alle basisscholen in Amersfoort en gaat in vanaf 1 maart 2021. Leerlingen uit de groepen 7 en 8 zijn de afgelopen twee weken in halve groepen (maar wel hele dagen) naar school gegaan. In een brief (pdf) hebben wij alle ouders/verzorgers over dit besluit geïnformeerd.

We kunnen de scholen dus na de voorjaarsvakantie weer volledig openen en hanteren een aangepaste werkwijze en maatregelen. Dit om het risico op besmetting, dat onder de oudere leerlingen hoger lijkt, te verminderen. Uiteraard blijven wij de maatregel van de overheid volgen: wanneer 1 kind besmet is bieden we de hele groep weer afstandsonderwijs thuis.

Onderwijskundig hebben we alle kinderen in beeld. We proberen binnen deze werkwijze, die als eerste de veiligheid van ons allen dient, juist ook oog te hebben voor de sociale en onderwijskundige behoefte van elk kind.

Graag wensen we iedereen een goede voorjaarsvakantie toe en bovenal gezondheid!